A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство "Новолатівське"

ПРАЦЮЮТЬ, РОЗВИВАЮТЬСЯ, ДУМАЮТЬ ПРО МАЙБУТНЄ

Дата: 20.05.2020 18:00
Кількість переглядів: 226

Новолатівська ОТГ майже два роки тому об’єднала понад 3 тисячі жителів двох сільських рад в одну «родину». З того часу тут вдалося реалізувати чимало соціальних проектів, залучаючи як власні ресурси, так і кошти з різних джерел фінансування. Тож у селах, які входять до складу ОТГ, відбуваються суттєві зміни, вирішуються ті питання, на які роками не вистачало чи то коштів, чи рук господаря.
Про те, чим живе нині громада, над якими нагальними завданнями працює, а над якими – робота в майбутньому, розповідає Новолатівський сільський голова Олександр ЗУБРІЙ.


ВОДА – ЦЕ ЖИТТЯ

- Питання забезпечення жителів Новолатівської громади питною водою завжди було на контролі сільської ради. До 1 червня поточного року обслуговування водогону Новолатівської сільської ради перебувало в КП «Фрунзенське ЖКП», а тепер передано на обслуговування КП «Новолатівське». Звичайно, клопоту додалося, та це нас не лякає, а навпаки стимулює до роботи. Наше підприємство буде обслуговувати п'ять сіл. Ми повинні прикласти максимум зусиль, щоб стан розвідного водогону привести у відповідність. Уже завершені роботи по капітальному ремонту водогону в с. Новолатівка, на стадії завершення ремонтні роботи в с. Інгулець. А це, щоб ви розуміли, заміна труб на пластикові, встановлення пожежних гідрантів і таке інше. Найближчим часом має відбутися засідання сесії обласної ради, де буде розглядатися питання про передачу підвідного водогону до с. Зелена Балка на баланс Новолатівської сільської ради. На даний час у процесі виготовлення проектно-кошторисна документація на розвідний водогін по с. Зелена Балка. А поки що, щоб вирішити питання забезпечення жителів Зеленобалківського старостинського округу питною водою, ми підписали договір на виконання спеціального замовлення – виготовлення бочки для її підвозу. Люди зможуть за графіком отримувати воду за помірну плату. Але хочу запевнити наших мешканців, що це лише тимчасове вирішення питання забезпечення питною водою, пройде зовсім не багато часу й з кранів жителів села Зелена Балка потече вода.

Для жителів с. Нове теж є гарна новина – на засіданні сесії Новолатівської сільської ради виділені кошти для виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво підвідного водогону. У цьому році ми поставили перед собою завдання спрямувати наші зусилля на вирішення питання щодо забезпечення жителів Новолатівської громади питною водою, і вже маємо позитивний результат. Тож, для когось літо – пора відпочинку, а для нас це час напруженої роботи, бо люди чекають конкретних справ, і ми намагаємося їх не розчаровувати.


Джерело: https://www.facebook.com/368050990328973/posts/429995707467834/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу