A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство "Новолатівське"

Новини

Прорив труби на Парковій

Сьогодні у  селі Новолатівка стався прорив водоводу. Трубу з водою прорвало в районі вулиці Паркової. Комунальники з КП “Новолатівське” приїхали і перекрили швидко воду. Молоді хлопці трудяться понад нормово.

18:57 20.05.2021

Привітання до Дня бухгалтера!

       КП «Новолатівське» вітає бухгалтерів з їх професійним святом. Без вашої важливої та надзвичайно відповідальної професії важко уявити роботу будь-якої організації. Хай день вашого свята, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням внеску в загальнодержавну справу. Хай кожному бухгалтеру в цей день люди висловлять подяку і шану за скромну, але вкрай необхідну клопітку працю,яка визначається ще й найвищими моральними критеріями: порядністю, чесністю,принциповістю, законністю. Бо бухгалтерія є основою і підґрунтям фінансового благополуччя трудового колективу, а отже - і кожного з його членів.

00:01 16.07.2020

Інформація до відома споживачів про намір підвищення тарифів на послуги з централізованого водопостачання холодної води на території Новолатівської сільської ради у 2020 році

          У зв’язку зі збільшенням собівартості послуг, з причин не залежних від комунального підприємства,  «Новолатівське» повідомляє, щодо необхідності підвищення тарифів на послуги з централізованого водопостачання холодної води на території Новолатівсьої сільської ради у  2020 році. Розрахунки тарифів було виконано відповідно до вимог Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, затвердженого постановою від 10.03.2016 року №302 та вимог Порядку формування тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), затвердженого постановою від 10.03.2016 року №303. Згідно розрахунку тариф, для всіх категорій споживачів складає:

09:43 12.06.2020

ПРАЦЮЮТЬ, РОЗВИВАЮТЬСЯ, ДУМАЮТЬ ПРО МАЙБУТНЄ

Новолатівська ОТГ майже два роки тому об’єднала понад 3 тисячі жителів двох сільських рад в одну «родину». З того часу тут вдалося реалізувати чимало соціальних проектів, залучаючи як власні ресурси, так і кошти з різних джерел фінансування. Тож у селах, які входять до складу ОТГ, відбуваються суттєві зміни, вирішуються ті питання, на які роками не вистачало чи то коштів, чи рук господаря. Про те, чим живе нині громада, над якими нагальними завданнями працює, а над якими – робота в майбутньому, розповідає Новолатівський сільський голова Олександр ЗУБРІЙ.

18:00 20.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу